Красивата моделка и актриса Диляна Попова най-накрая официализира връзката си с новия

...
Красивата моделка и актриса Диляна Попова най-накрая официализира връзката си с новия
Коментари Харесай

Диляна Попова отказа брак

Красивата моделка и актриса Диляна Попова най-сетне официализира връзката си с новия си другар – ресторантьора Лъчезар Захариев.

Двамата са двойка от две години, само че неотдавна към този момент се демонстрират дружно по събития. Влюбените към този момент разделят един покрив, само че хубавицата няма никакво предпочитание да се омъжва за него.

" Никога не съм имала такива стремежи – желая всичко да е умерено. Не се напъвам, имам си едно дете и пребивавам щастливо с индивида до мен “, признава Диляна. Според осведомени Лъчезар, който няма деца и не е бил женен, имал предпочитание да й предложи брак, само че доста добре знаел мнението й за сватбите и по тази причина се въздържал.

Диляна и гаджето й се срещат на морето на къмпинг Градина, където той държи заведение, малко откакто тя приключва връзките си с Асен Блатечки, на който роди сина Борил. Най-важно за Диляна е, че момчето й се схваща прелестно с приятеля й.

Тримата възнамеряват да прекарат цялото лято на къмпинг Градина, където Лъчезар ще наглежда заведението си. Борил приключва втори клас тази година в музикалното учебно заведение и тренира жиу-жицу, като към този момент има няколко медала от шампионати.

Той прекарва задоволително време и с известния си баща, който го е записал и на плуване. Асен и Диляна запазиха другарски връзки след раздялата си.

" Три-четири пъти сме се разделяли с Диляна и по-късно сме се събирали още веднъж. Веднъж като се счупи една дамаджана, след това и да лепиш не става. Двамата обаче се разбираме отлично “, разяснява преди време някогашният й обичан. Двамата също по този начин не минаха под венчило, тъй като Блатечки винаги е бил срещу брака. Той не беше женен и за майката на щерка си – режисьорката Катерина Горанова, с която също поддържа другарски връзки. А в този момент е благополучен с нова жена до себе си, която обаче пази в дълбока загадка, написа " Галерия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР